HÖYRYÄ, LÄMPÖÄ JA SÄHKÖÄ JOUSTAVASTI ERI TARPEISIIN
Varaenergiaa nopeasti
Bionergiaratkaisut
Avaimet käteen -laitosratkaisut
Huolto ja varaosat

Yritys

Parempaa energiaa jo vuodesta 1959

Höyrytys Oy:llä on pitkät perinteet lämpö- ja höyryenergian toimituksissa. Ensimmäisen kerran höyryä toimitettiin jo vuonna 1959.

Tänä päivänä Höyrytys Oy on kokonaisvaltainen energiapalvelujen tuottaja, joka toteuttaa asiakkailleen joustavia, kestäviä ja entistä tehokkaampia energiaratkaisuja lämmön, höyryn ja sähkön tuotantoon. Toimimme valtakunnallisesti. Päätoimipisteemme ja liikkuvan kalustomme asemapaikka sijaitsee Keravalla.

Jatkuvaa kehitystyötä energiatuotannon hyväksi

Esimerkki onnistuneesta kehitystyöstämme on pyörien päällä nopeasti asiakkaan luo saapuva varalämpö- ja varahöyrypalvelu, joka on täysin uudenlainen toimintamalli energiatuotannossa. Höyrytys panostaa vahvasti myös kehittääkseen entistä tehokkaampia tapoja hyödyntää biokaasua.

Luotettava kumppani energiatuotantoon

Höyrytyksen asiakaskunta koostuu muun muassa tuotantolaitoksista, energialaitoksista, jätteenkäsittelylaitoksista, sairaaloista, kiinteistöyhtiöistä ja pesuloista. Olemme sinulle rehti, monipuolinen, luotettava ja asiantunteva kumppani energiatuotantosi kehittämiseen. Toimimme ripeästi ja sitoutuneesti liiketoimintasi hyväksi.